Er is iets in jou wat groter is dan elke obstakel

26229994_804195543100479_5446731615314108465_n

Er is iets in jou wat groter is dan elke obstakel. Er is iets in jou dat je weer dat stukje hoop geeft wanneer je het wilt opgeven. Er zijn winnaars, er zijn verliezers en er zijn personen die nog niet ontdekt hebben hoe ze moeten winnen.

Vanaf vandaag ga jij voor goud, vanaf vandaag ga jij voor datgene wat jij wilt bereiken. Stop met het afvragen hoe jij dit voor elkaar gaat krijgen, stop met het afvragen of het nog allemaal mogelijk is want zolang jij hoop hebt kun je alles bereiken.

Allah subhanahu wa ta’ala zegt:

“Voorwaar, Allah is de Voorziener, de Bezitter van Sterke Kracht.” (Soerat adh-Dhaariyaat: 58)

Luister goed: Wees niet bang om te falen maar wees bang om het niet te proberen. We maken allemaal fouten, fouten van het heden zijn namelijk de wijsheden van de toekomst. Stop met jezelf dingen aan te praten, stop met het opnemen van allerlei woorden van negatieve mensen of de slechte ervaringen van andere.

Je bent sterk omdat je ooit zwak was, je bent dankbaar omdat je ooit erger heb gezien en je kunt straks weer lachen omdat je weet wat verdrietig zijn was. Besef nu dat je al vaker jezelf door moeilijke tijden hebt gesleept. Het leven wordt niet makkelijker maar jij wordt sterker. Het wordt tijd dat jij je verleden achter je laat en gaat bouwen aan je toekomst, het wordt tijd dat jij je niet meer laat gijzelen door angst maar laat bevrijden door hoop. Alle lof en dank aan Allah subhanahu wa ta’ala, Al Hamdulilah Make the rest of your life the best of your life!

Add Comment