Elke dag is een zegening

Elke dag is een zegening

Je staat vandaag op met het gevoel dat je alles aan kan, je staat vandaag op dat niets of niemand jou kan tegenhouden. Het maakt niet uit wat er gisteren of vorige week is gebeurd, vandaag voel jij je onoverwinnelijk. Je voelt dat vandaag een zegening is, een zegening waar nog velen andere zegeningen uit kunnen vloeien. Je weet dat Allah jou voorbereid op iets groots. Iets in de toekomst waar jij in sha Allah heel erg gelukkig van gaat worden.

Je voelt je gezegend, je voelt dat je vandaag een nieuwe kans krijgt om de rest van je leven het beste van je leven te maken. Je herinnert je de machtige Woorden van Allah subhanahu wa ta’ala Die tegen je zegt:

Allah subhanahu wa ta’ala zegt:

“Welke zegeningen jullie ook ervaren, zij komen van Allah. En wanneer jullie gekweld worden, is het tot Hem dat jullie om hulp roepen.”

(Soerat an-Nahl: 53)

Luister goed: Wanneer jij je in de duisternis bevind is het Allah Die jou een Licht doet schijnen, wanneer jij alleen muren ziet is het Allah Die voor jou bruggen zal bouwen. De Barmhartigheid van Allah is groter dan jouw zonden, daarom moet je weten dat Allah jou blijft helpen ondanks je fouten en tekortkomingen zolang je berouw toont en je verbeterd. Je toestand die misschien niet altijd fijn is zal er niet voor altijd zijn. Deze beproeving heeft een begin en het heeft een eind. Het zal ook worden gecompenseerd met een gunst van Allah omdat je zo geduldig was.

Jij bent ma’sa’Allah, jij bent geweldig en er staan in sha Allah mooie dingen voor jou te gebeuren. Het maakt niet uit waar je nu bent maar het maakt wel uit waar je naar toe wilt gaan. Je ziet de zegeningen voor je, grijp ze. Je voelt de Barmhartigheid bij je, wees dankbaar Allah is met je. Make the rest of your life the best of your life!

IMG-0545

Add Comment