Elke dag gebeuren er wonderen

Elke dag gebeuren er wonderen

Wanneer je te maken hebt met een nare situatie en je denkt dat er geen hoop meer is besef dat er elke dag wonderen gebeuren. Miljoenen mensen kunnen getuigen dat ze te maken hadden met wonderen. Personen die arm waren werden rijk, personen die ernstig ziek waren werden genezen, personen die grote problemen hadden kregen een oplossing. Daar waar de wereld een punt heeft neergezet maakt Allah altijd een komma van, want voor Allah is alles mogelijk en dat bewijst Hij elke dag.

Elke tegenslag die in je leven komt kan worden weggenomen zolang je hoop, geduld met vertrouwen combineert. Het maakt op dat moment niet uit wie je bent of wat je achtergrond is. Allah is in staat om voor ieder persoon een uitweg te schenken.

Allah subhanahu wa ta’ala zegt:

“En wanneer Allah jou met een tegenslag treft, dan is er niemand die deze kan wegnemen, behalve Hij.

“(aya van Soerat Yoenoes: vers 107)

Luister goed: De enige reden waarom je misschien aan het twijfelen bent is omdat het stemmetje in je hoofd jou allerlei rampscenario’s aan het voorschotelen is. Het maakt je wanhopig, onrustig en geeft je allerlei redenen waarom het niet meer goed gaat komen, maar laat ik je het volgende zeggen: Dat stemmetje heeft over je situatie geen enkele macht, alleen Allah heeft die macht. Roep Allah aan en wees je ervan bewust dat er elke dag wonderen gebeuren ook al hebben bepaalde personen je wijs gemaakt dat het afgelopen is.

Vanaf vandaag ga jij in sha Allah meer hoop hebben, vanaf vandaag ga jij in sha Allah meer vertrouwen hebben. Laat je niet gek maken door de mening van een ander of door dat stemmetje in je hoofd. Allah is met je. Make the rest of your life the best of your life!

 

IMG-8947

Add Comment