Een stap kan je hele leven positief veranderen

Een stap kan je hele leven positief veranderen

Wist je dat het soms slechts één stap is die je hele leven positief kan veranderen? Weet je wat je grootste probleem is? Je wilt graag het gehele stappenplan weten hoe je leven weer op orde komt, je wilt exact weten hoe Allah je problemen gaat oplossen maar het antwoord op je hoe-vraag gaat je niets aan. Laat dat aan Allah over. Allah werkt namelijk op een mysterieuze wijze die wij niet altijd kunnen begrijpen. Het enige wat je hoeft te doen is vertrouwen hebben en een eerste stap ondernemen.

De Barmhartigheid van Allah zorgt ervoor dat alles in het gehele universum samenkomt om je leven weer op orde te zetten, maar dan moet je wel vertrouwen hebben en actie ondernemen.

Allah subhanahu wa ta’ala zegt:

“Wat Allah de mensen aan Barmhartigheid schenkt kan door niemand tegengehouden worden, en wat door Hem tegengehouden wordt kan buiten Hem door niemand gegeven worden. En Hij is de Almachtige, de Alwijze. “

(Soerat Faatir vers 2)

Luister goed: Bevind je je in een benarde situatie? Roep Allah aan en zoek hulp. Stuur die mail, pleeg dat telefoontje, post dat Facebook bericht, investeer in die hulp, accepteer die hulp, spreek met iemand, wat het ook is…, begin met een eerste stap. Je hoeft je niet te schamen, je hoeft niet bang te zijn dat je weer teleurgesteld gaat worden want weet dat alle hulp alleen met de Wil van Allah komt. Alles komt in sha Allah goed maar als je niets doet dan is de kans groot dat je toestand hetzelfde blijft. Sta dus op en doe er wat aan zodat je later in sha Allah met een glimlach terug kunt kijken.

Je leven kan in sha Allah weer stabiel worden en je zal in sha Allah weer innerlijke rust krijgen. Heb vertrouwen in je schepper, heb vertrouwen in jezelf, heb vertrouwen in de helpers van Allah onder de mensen en make the rest of your life the best of your life!

 

135486921-241918077340518-5705835303474176570-n

 

Add Comment