Een speciaal bericht voor jou

Een speciaal bericht voor jou

Geen toeval dat dit bericht bij jou komt, geen toeval dat jij dit bericht nu leest. Het kan zijn dat je momenteel met iets in je hoofd zit waar je al een lange tijd zorgen om maakt. Je gaat ermee naar bed en je staat ermee op. Elke dag vraag jezelf je af hoe het allemaal weer goed kan komen. Soms voelt je situatie als een bestraffing en soms voelt het alsof het je eigen stomme fout was. Tegen jou wil ik het volgende zeggen: Maak je geen zorgen, Allah weet van je situatie en Allah heeft de oplossing al gezonden.

Allah is je vriend, Allah is je Helper, weet dat Hij altijd klaar voor je staat, je hoeft je niet te schamen om hulp aan Hem te vragen ondanks je velen fouten en je velen zonden.

Allah subhanahu wa ta’ala zegt:

“Allah is voldoende als Vriend en Allah is toereikend als Helper.”

(Koran Hoofdstuk 4 vers 45)

Luister goed: Dat ene waar je mee zit zal in sha Allah worden opgelost, dat ene waar je mee zit zal straks tot het verleden behoren. Je moet nu kalm blijven, vertrouwen hebben en ervoor zorgen dat je de focus blijft houden. Probeer geen rampscenario’s te creëren die in sha Allah nooit zullen komen. Als jij het gevoel hebt dat niemand voor je klaar staat terwijl jij wel altijd voor andere klaar staat dan hoef je het ze niet kwalijk te nemen. De hulp die jij gaf zal worden beloond en voor nu heb jij Allah.

Alles komt in sha Allah goed, denk niet dat ik je dit vertel om je even een goed gevoel te geven, ik vertel jou dit omdat het de waarheid is. Allah houd van je. Make the rest of your life the best of your life!

 

IMG-7895

Add Comment