Een speciaal bericht voor jou

Een speciaal bericht voor jou

Ik weet niet wie jij bent maar wat ik wel weet is dat jij geweldig bent en dat Allah van jou houd. Denk niet dat het toeval is dat je dit bericht leest noch denk dat het toeval is dat het bericht op dit moment bij jou komt. Wanneer Allah Zijn tekens stuurt dan kunnen ze in alle vormen op het juiste moment en op de juiste plek komen.

Wees niet verdrietig en voel je niet alleen, je huidige situatie zal in sha Allah worden opgelost. De hulp is nabij. Het zal in sha Allah niet lang meer duren voordat je zaken worden opgelost.

Allah subhanahu wa ta’ala zegt:

“Wanneer komt Allah’s hulp?” Ja, voorzeker, de hulp van Allah is nabij.” (Surah al-Baqarah, 2:214 )

Luister goed: Je hebt veel meegemaakt en je zult nog veel meemaken maar besef dat het altijd erger had kunnen zijn. Allah heeft je veel meer beproevingen bespaard. Deze beproeving zal jou geestelijk sterker maken en als je geest sterk is dan zal je lichaam ook sterker worden, mits je vertrouwen hebt, standvastig bent en dankbaar blijft. De tijd is gekomen dat jij je ziel gaat zuiveren van al het negatieve en dat doe je door je zegeningen te tellen.

Jij bent gezegend met velen dingen die niet voor iedereen vanzelfsprekend zijn, wees daar oprecht dankbaar voor en overwin je influisteringen. Dat stemmetje dat je angstig en zwak wil maken heeft geen enkele macht over je tenzij je het voed door eraan toe te geven. Allah is met je. Make the rest of your life the best of your life!

 

129213137-220377376161255-4671380245906251752-n

Add Comment