Een man die zijn vrouw als een prinses behandeld is een bewijs dat hij is opgevoed door een koningin

12507476 484434905076546 7720408871670841877 n

Een man die zijn vrouw als een prinses behandeld is een bewijs dat hij is opgevoed door een koningin. Hij is een bewijs dat hij naar zijn moeder heeft geluisterd. Hij is een bewijs dat hij zijn moeder respecteert.

Zij die hem heeft geleerd om vrouwen te respecteren, zij die hem heeft geleerd dat hij geen enkel vrouw ongeacht afkomst of religie mag kwetsen. Deze man zal er voor zijn vrouw zijn in mooie en in moeilijke tijden, deze man behandeld zijn vrouw volgens de voorschriften van Allah en is geduldig met de beproevingen want Allah subhanahu wa ta’ala zegt:

“En behandel hen volgens de voorschriften. En wanneer jullie een afkeer van hen hebben, dan kan het zijn dat jullie een afkeer hebben van iets, terwijl Allah daarin veel goeds gelegd heeft.”(Soerat an-Nisaa’: 19)

Luister goed: Beste man, als jij naar je moeder hebt geluisterd dan graaf je niet in je vrouw’s verleden, want Allah kan haar reeds hebben vergeven. Als jij naar je moeder hebt geluisterd dan vul je de hart van je vrouw met liefde want zij is je kompas richting mooie tijden.

Wees geduldig met haar zoals Allah geduldig met jou is, wees haar barmhartig zoals Allah jou Barmhartig is en schenk haar de liefde die jij ook zou wensen want je vrouw is een zegening, een zegening waar nog velen zegeningen uit kunnen vloeien. Beste broeder…wanneer jij jouw ongeboren kinderen in haar ogen kunt zien..dan weet je dat je echt van je vrouw bent gaan houden.

Add Comment