Een klein positieve gedachten in de morgen kan jouw hele dag veranderen

G

★★★ Een klein positieve gedachten in de morgen kan jouw hele dag veranderen. Vandaag sta jij op met een goed gevoel, vandaag sta jij op om het verschil te maken. Niets of niemand kan vandaag jouw dag verpesten want je voelt je zelfverzekerd. Je weet dat er vandaag mensen op je pad zullen komen die jouw dag willen verpesten, het kunnen je docenten zijn, je klasgenoten, je manager, je collega’s of klanten. Wie het ook moge zijn, zij zullen geen macht over je kunnen krijgen.

Allah subhanahu wa ta’ala zegt:

“En wanneer een verzoeking van de Satan jou treft, zoek dan je toevlucht bij Allah: voorwaar, Hij is de Alhorende, de Alwetende.”(Soerat Foessilat: 36)

Luister goed: Je hebt zoveel meegemaakt en je maakt momenteel ook zoveel mee maar je beseft dat dit slechts tijdelijk is. Je beseft dat al het leed en verdriet wat je mee hebt gemaakt of meemaakt gecompenseerd zal worden door de gunsten van Allah. Vandaag is de dag dat jij je goed voelt. Er staan hele mooie dingen in sha Allah voor jou te gebeuren en het is een kwestie van tijd dat ze op je pad tevoorschijn komen.

Nu je dit allemaal weet is het tijd om het verleden los te laten. Het is tijd om je niet meer te laten gijzelen door angst maar je te laten bevrijden door hoop. Het maakt niet uit in wat voor toestand jij je momenteel bevind, Allah zal jouw zaken op orde gaan zetten. Make the rest of your life the best of your life!

Add Comment