Een echte man accepteert haar verleden

778 503427516510618 1756471586498104435 n

★★★ Een echte man accepteert haar verleden, support haar in het heden en werkt samen met haar aan een goede toekomst. Fouten van het verleden zijn de wijsheden van de toekomst, probeer niet in haar verleden te graven noch het verleden naar boven proberen te halen. Allah kan haar reeds hebben vergeven.

Om van je vrouw te kunnen houden moet je haar binnenste kunnen begrijpen. Wanneer ze stil is, moet je haar hart kunnen horen spreken. Wanneer ze spreekt, moet je haar woorden kunnen voelen. Je vrouw is een akker waar je elke dag tijd aan moet besteden zodat je van je oogst kunt genieten.

Allah subhanahu wa ta’ala zegt:

“Jullie vrouwen zijn (als) akkers voor jullie, kom dan tot jullie akkers zoals jullie wensen. En stuur voor jullie zelf (goede werken) vooruit en vrees Allah en weet dat jullie Hem zeker zullen ontmoeten. En geef verheugende Tijdingen aan de gelovigen.”

(Soerat al-Baqarah: 223)

Luister goed: Als jij je huwelijk succesvol wilt maken dan dien je als man zijnde je als man te gedragen. Dat betekent dat jij in de voetsporen van de Profeet Mohammed vrede zij met hem moet treden. Sla je vrouw niet, scheld haar niet uit, minacht haar niet, negeer haar niet en wees je ervan bewust dat Allah altijd met jullie is.

Als je wist hoeveel zegeningen je kan verdienen door alleen je vrouw te respecteren en lief te hebben dan zou je elke dag bezig zijn om nieuwe manieren te vinden. Allah is met jullie. Make the rest of your life the best of your life! (TAG je vrienden)

Add Comment