Echte mannen gaan niet vreemd

12360181 472372112949492 4269645252332683961 n

Echte mannen gaan niet vreemd. Een echte man blijft zijn vrouw trouw want hij heeft geen tijd om naar andere vrouwen te kijken omdat hij constant bezig is om haar hart te vullen met nog meer liefde. “You can cheat your wife but you can not cheat your Creator”. Voor de mannen die hun vrouwen bedriegen kan ik alleen het volgende aan ze vragen: Zouden jullie een geschenk van Allah willen omruilen voor een geschenk van de Shaytan (Duivel)? Zouden jullie de vlam van de liefde willen doven om doelloos in de duisternis te dwalen? Jouw echtgenote is als een zegening op jouw pad gekomen waaruit jij in sha Allah nog velen zegeningen uit kunt krijgen. Allah subhanahu wa ta’ala zegt:

“En het behoort tot Zijn Tekenen dat Hij voor jullie van jullie eigen soort echtgenoten heeft geschapen, opdat jullie rust bij haar vinden en Hij plaatste tussen jullie liefde (al-Mawaddah) en barmhartigheid (ar-Rahmah). Waarlijk, daarin zijn zeker Tekenen voor een volk dat nadenkt.” Soerat ar-Roem: 21)

Luister goed: Denk na, jouw vrouw is een waardevolle parel die jij met de Wil van Allah als duiker uit de oceaan hebt gevist, verlies haar dus niet aan de golven. Als jij jouw vrouw bedriegt dan kan het zo zijn dat je op een dag erachter komt dat je je hele leven stenen aan het verzamelen was terwijl je een diamant hebt verloren. Allah kijkt mee

Add Comment