Dit is waarom jij niet gaat opgeven

Dit is waarom jij niet gaat opgeven

Ik heb jou iets te vertellen, denk NIET dat het toeval is dat je dit bericht leest, denk NIET dat dit bericht zomaar op je pad gekomen is. De tijd is gekomen dat je een beslissing gaat nemen, de tijd is gekomen dat je een keuze gaat maken. Je hebt genoeg getwijfeld en je hebt genoeg lopen na te denken. Je komt maar niet vooruit omdat je geen keuze maakt. Waar ben je bang voor? Dat het mis gaat? Weet je niet dat Allah jou bij elke verkeerde keuze via een ander weg naar de juiste keuze kan leiden? Welke keuze je ook maakt het zal je ergens brengen.

Weet dat wanneer Allah jou helpt niemand jou kan overwinnen, Allah is De Kapitein van je lot, De Meester van je ziel, De Leider van je dromen en de Koning van je doel.

Allah subhanahu wa ta’ala zegt:

“Wanneer Allah jullie helpt is er geen overwinnaar over jullie. En indien Hij jullie in de steek laat, wie is degene die jullie daarna nog kan helpen? En laat daarom de gelovigen op Allah vertrouwen.”

(Soerat Aali Imraan: 160)

Luister goed: Vertrouw op Allah, vertrouw erop dat als jij een keuze maakt dat Allah jou verder gaat helpen zolang jij Hem aanroept. Geef niet op, maar ga door om je dromen te verwezenlijken. Het leven bestaat uit risico’s, niets doen is een risico en wel wat doen is ook een risico. Dus de tijd is gekomen om de knoop door te hakken. Laat de mensen maar praten, jij komt tenminste in beweging en als het niet goed uitpakt dan heeft Allah voor jou altijd wel een ander Plan. Alleen maar lopen nadenken zal je niet verder helpen. Je moet verder, neem de beslissing.

Elke minuut dat je twijfelt is een verloren minuut, zeg Bismillah en maak die beslissing. Er staan in sha Allah mooie tijden voor jou te gebeuren, mooie tijden waarbij je innerlijke rust en vrede zal voelen maar dan moet je wel een keuze maken. Make the rest of your life the best of your life!

 

IMG-7259