Dit is waarom je weet dat Allah van je houd

19260444_777493962437304_5711773748830839237_n

Dit is waarom je weet dat Allah van je houd

Het kan zijn dat je momenteel door een moeilijke periode heengaat. Alles maar dan ook alles lijkt mis te gaan, je hart huilt en je ziel schreeuwt om hulp. Niemand lijkt zich druk om jou te maken maar onthoud dat je niet alleen bent. Allah is met je en Allah houd van je.

Alles wat jij momenteel meemaakt is een beproeving en onderdeel van een Grote Plan. Allah test jou met de strijd in je ziel want als je die kunt overwinnen dan kun je alles aan. Daarnaast test Hij je ook met je geduld, het geduld wat je tijdens de strijd hebt is gekoppeld aan enorme beloningen.

Allah subhanahu wa ta’ala zegt:

“En Wij zullen jullie zeker beproeven, totdat Wij toetsen wie van jullie de strijders en de geduldige zijn. En Wij beproeven jullie daden.“( Soerah 47:31)

Luister goed: Allah heeft een doel voor je pijn, een reden voor je moeilijke situatie en een beloning voor je vertrouwen. De pijn die jij momenteel meemaakt zal ervoor zorgen dat je zonden kwijt worden gescholden. De moeilijke situatie die je meemaakt heeft een reden en zal je ergens brengen waar je moet zijn en het vertrouwen wat je in Allah hebt zal jou de beloningen brengen.

Wees niet verdrietig, alles komt uiteindelijk in sha Allah goed. Miljoenen mensen kunnen voor jou getuigen dat hun situatie erger of net als die van jou was en uiteindelijk is het goedgekomen. Voor nu moet je vertrouwen hebben, geduldig zijn met de beproeving, oprecht dankbaar zijn voor dat het niet erger is, focussen op het goede en actie ondernemen. Allah is met je. Make the rest of your life the best of your life!

Add Comment