Dit is de reden waarom je dromen uit gaan komen

Dit is de reden waarom je dromen uit gaan komen

Wanneer je een bepaalde droom hebt die je graag in sha Allah uit wil laten komen dan hoef je slechts Allah aan te roepen (dit mag in je eigen woorden en in je eigen taal) en daarna dien je je voor te bereiden. Verwacht niets maar wees klaar voor alles. Wanneer je in je dromen gelooft en vertrouwen hebt dat je Schepper alles in staat is dan hoef je alleen nog je voor te bereiden door vertrouwen te hebben, door geduldig te zijn met het proces, door oprecht dankbaar te zijn in woorden en in daden, door focus te hebben op je doelen en als laatste door acties te ondernemen. De rest doet Allah voor je.

Wanneer je deze stappen onderneemt ben je bezig met een goede voorbereiding. Er gaan in sha Allah momenten komen dat Allah jou een uitweg uit je cirkel schenkt, een uitweg naar je dromen op een moment dat jij het niet verwacht.

Allah subhanahu wa ta’ala zegt:

“En wie Allah vreest, die zal Hij een uitweg geven. En Hij voorziet hem van waar hij het niet verwacht. En (voor) wie op Allah vertrouwt, is Hij voldoende. Zeker, Allah voert Zijn zaak uit.”

(Soerat at-Talaaq: vers 2-3)

Luister goed: Geloof in het onmogelijke, geloof in het realiseren van je dromen. Daar waar de wereld een punt voor je zet daar zet Allah een komma voor je neer, daar waar de wereld muren voor je bouwt daar bouwt Allah bruggen voor je en daar waar de wereld je in duisternis hult daar zal Allah een licht voor je schijnen. Denk niet dat ik makkelijk praten heb, denk niet dat ik je valse hoop wil geven. Alles is in sha Allah voor jou mogelijk, jij bent met de Wil van Allah in staat om datgene te bereiken wat je graag wilt bereiken.

Laat je niet gek maken door de omstandigheden, laat je niet gek maken door sommige personen, koester je droom, bereid je voor en heb vertrouwen in een goede afloop. Allah is met je. Make the rest of your life the best of your life!

 

IMG-8553

Add Comment