Dit bericht is speciaal voor jou

49442980-1029047200615311-4153374344648589312-n

Dit bericht is speciaal voor jou

Hey, ik heb het tegen jou. Ja jij die dit leest. Het was wellicht een jaar vol struggels, een jaar vol uitdagingen en je bent verbaasd dat je het hebt overleefd. Tegen jou wil ik je het volgende zeggen: Dit jaar wordt in sha Allah jouw jaar, dit jaar ga jij in sha Allah de dingen bereiken die jij altijd wilde bereiken.

Het verleden is voorbij en je kunt niet meer terug. De toekomst is onbekend en deze kun je niet zien. Het enige wat voor jou nu telt is het heden. Doe datgene vandaag waar je morgen in sha Allah dankbaar voor zult zijn. Doe datgene vandaag wat je vooruit brengt en niet stil laat staan.

Zie jij niet dat Allah jou helpt? Zie jij niet dat Allah jou naar het licht leid omdat je in de duisternis aan het dwalen was?

Allah subhanahu wa ta’la zegt:

“Allah is de Helper van degenen die geloven, Hij voert hen van de duisternis naar het Licht.” (Aya van Surah Al-Baqarah: 257)

Luister goed: Zeg tegen jezelf Allah heeft een grotere plan dan de plan die ik voor mezelf heb. Zeg tegen jezelf Allah laat nooit iemand met lege handen achter, Hij vervangt alles wat je is afgenomen. Wanneer Hij je duidelijk maakt om afstand van iets te nemen is het omdat Hij iets beters voor je heeft. Subhan’Allah, la ilaha ila Allah wa Allah ou Akbar.

De tijd is gekomen om jezelf te bevrijden van je verleden, de tijd is gekomen om te werken aan een mooi ma’sa’Allah toekomst. Een toekomst waar jij en je naasten in rust en vrede kunnen leven. Weet dat Allah je hierbij zal ondersteunen. Dit is je dag, dit is je moment, make the rest of your life the best of your life!

Add Comment