Dit bericht is speciaal voor jou

20953652_747477922105575_4657696718976923944_n

Dit bericht is speciaal voor jou

Hey jij, ja ik heb het tegen jou, dit bericht is speciaal voor jou. Denk niet dat het toeval is dat jij dit bericht aan het lezen bent, de tekens zijn overal en als jij ze kan herkennen dan ben je dichterbij de oplossing gekomen.

Het kan zijn dat mensen jou zwart willen maken, ze proberen jou pijn te doen en het liefst wil je wraak nemen maar je bent bang dat het erger gaat worden. Blijf kalm en ga niet in op wat zij zeggen.

Allah subhanahu wa ta’ala zegt:

“Weer het slechte af met het beste. Wij weten het beste wat zij toeschrijven” (Soerat al-Moe’minoen: 96)

Wees niet bang voor degene die jou kwaad willen doen, jij staat onder bescherming van Allah. Wanneer zij jou kwaad willen doen zal dit door Allah worden tegengehouden en indien zij dit toch doen staat er een vergeldingsplan van Allah klaar.

Allah subhanahu wa ta’ala zegt:

“…Vrees daarom niet de mensen maar vrees Mij…”
(Soerat al-Maa’idah: 44)

Wanneer jij het gevoel hebt dat je zelf de oorzaak bent of dat je deels de oorzaak van je situatie bent en je bent bang dat Allah jou gaat straffen dan moet je het volgende onthouden. Toon berouw en roep Allah aan.

Allah subhanahu wa ta’ala zegt:

“Zeg:” O Mijn dienaren, die buitensporig zijn geweest tegenover zichzelf: Wanhoopt niet aan de Barmhartigheid van Allah. Allah vergeeft alle zonden. Zeker, Hij is de Vergevingsgezinde, de meest Barmhartige.” (Soerat az-Zoemar: 53)

Het kan zijn dat je het moeilijk hebt en dat je steeds maar tegengewerkt wordt, het net lijkt zich te sluiten en je hebt geen idee of het ooit nog allemaal goed gaat komen.

Allah subhanahu wa ta’ala zegt:

“Wanneer Allah jullie helpt is er geen overwinnaar over jullie. En indien Hij jullie in de steek laat, wie is degene die jullie daarna nog kan helpen? En laat daarom de gelovigen op Allah vertrouwen.” (Soerat Aali Imraan: 160)

Luister goed: Ik weet niet wie jij bent maar wat ik wel weet is dat jij ma’sa’Allah bent en dat er in sha Allah hele mooie dingen voor jou kunnen gebeuren. Roep Allah aan want Hij is jou Beste Vriend in goede en in slechte tijden. Denk niet dat het toeval is dat dit bericht jou heeft bereikt, denk niet dat het toeval is dat jij een beschermend gevoel nu voelt, dit is omdat Allah van jou houd.

Allah is met je. Make the rest of your life the best of your life!

www.islamcoaching.com
Facebook: http://on.fb.me/1YUwbyn
Instagram: http://bit.ly/1PseuVd
Email: info@islamcoaching.com

Add Comment