Dingen komen uit wanneer je begint te geloven

12642919 486359474884089 1007472078129407364 n (

Dingen komen uit wanneer je begint te geloven. Wanneer jij een dua (smeekbeden) doet dan kan Allah het proces meteen in werking stellen. Voor jou lijkt het alsof er niets gebeurd maar alles in de wereld komt bijeen om jouw dua (smeekbeden) uit te laten komen.

Jij zult nooit de Wijsheid van Allah begrijpen maar je zult wel Zijn Wil moeten erkennen wil jij datgene krijgen waar je om vroeg. Je vraagt om een baan waar je plezier in hebt en opeens gaat de baan waar je nu zit helemaal mis. Je vraagt om een goede huwelijkspartner en opeens verdwijnt de persoon waar je verliefd op bent op een pijnlijke manier uit je leven. Je vraagt om gelukkig te worden en opeens komen er allerlei beproevingen op je pad.

Allah subhanahu wa ta’ala zegt:

“En jullie Heer zei: ,,Roept Mij aan, Ik zal jullie verhoren.” (Soerat Ghaafir: 60)

Luister goed: Snap jij het nog niet? Snap jij nog niet dat JIJ de oorzaak bent van het proces? Jij bent degene die de smeekbeden deed en jij bent degene die nu geduldig met het proces moet zijn.

Allah zorgde ervoor dat je die baan verloor zodat je gedwongen werd om op een nieuwe baan te solliciteren want Hij heeft de perfecte baan voor jou klaar staan. Allah zorgde ervoor dat degene op wie je verliefd was uit je leven verdween omdat die niet voor jou was bestemd en degene die wel voor jou is bestemd zit al de hele tijd op jou te wachten. Allah haalde alles uit je leven wat jou ongelukkig zou maken zodat datgene wat jou wel gelukkig maakt overbleef.

Wees geduldig met het proces, heb vertrouwen in het proces, wees dankbaar voor het proces en wees je ervan bewust dat het proces slechts op gang is gekomen omdat Allah jouw dua verhoord. Make the rest of your life the best of your life!

Add Comment