Denk groot en luister nooit naar mensen die je vertellen dat het je nooit gaat lukken

12565433 488712194648817 3184205660623076699 n

Denk groot en luister nooit naar mensen die je vertellen dat het je nooit gaat lukken. Het maakt niet uit wie jij bent, waar je vandaan komt, wat je verleden is en wat jouw huidige situatie is. Vandaag kun jij het verschil maken, vandaag kun jij het begin van de rest van jouw leven maken.

Er zijn mensen die jou het succes niet gunnen, ze proberen jou klein te houden door jou te vertellen dat het leven slechts bestaat uit school, werk, trouwen en een gezinnetje. Dit is niet waar, Allah heeft GEEN beperkingen aan de mensheid gegeven.

Allah subhanahu wa ta’ala zegt:

“En wie Allah vreest, die zal Hij een uitweg geven. En Hij voorziet hem van waar hij het niet verwacht. En (voor) wie op Allah vertrouwt, is Hij voldoende. Zeker, Allah voert Zijn zaak uit.
(Soerat at-Talaaq: 2-3)

Luister goed: Geloof in jezelf en vertrouw op Allah. Duizenden mensen kunnen in de geschiedenis getuigen dat ze hun hele jeugd slechte cijfers hadden gehaald, gezakt waren voor hun examen, ontslagen waren op werk, gescheiden waren etc. maar uiteindelijk kregen ze van Allah meer dan dat ze ooit hadden durven dromen.

Waarom denk je dat ik jou dit vertel? Om je een stukje hoop te geven? Om je een goed gevoel te geven? Nee, ik vertel jou dit omdat het de waarheid is. Jouw leven kan in sha Allah gauw het beste bereiken, jij kunt alles maar dan ook alles ontvangen. Allah wil dat jij Hem aanroept en dat je op Hem vertrouwt. Maar dit is niet voldoende, je moet ook bereid zijn om actie te ondernemen. Een stap in de goede richting is beter dan duizend jaar wachten. Doe het nu, Allah is met je. Make the rest of your life the best of your life! 

Add Comment