De tijd is gekomen

x1

Een bericht speciaal voor jou

Het kan zijn dat mensen je hebben vernederd, je hebben beledigd of je pijn hebben gedaan, je hebt je teruggetrokken voor de angst wat er nog komen gaat maar tegen jou wil ik je het volgende zeggen: Allah heeft alles gezien en Allah is aan je zij. De tijden zijn veranderd, vanaf nu ga JIJ geen angst meer hebben, vanaf nu ga jij NIET meer de pijn voelen die jij eerder hebt gevoeld.

Lang heb je door de duisternis moeten dwalen, lang heb jij je eenzaam moeten voelen maar Allah is er om jou te helpen.

Allah subhanahu wa ta’la zegt:

“Allah is de Helper van degenen die geloven, Hij voert hen van de duisternis naar het Licht.” (Aya van Surah Al-Baqarah: 257)

Luister goed: Zij die jou pijn hebben gedaan of pijn willen doen zullen op de Dag voor het Gerecht worden gesleept, die Dag zal een zware dag zijn behalve als Allah anders wil. Voor nu moet jij je niet angstig laten maken door de influisteringen van de shaytan noch de angst hebben voor bepaalde figuren. Alle pijn en verdriet die jij hebt meegemaakt zal worden gecompenseerd.
Allah zal je belonen en je een uitweg schenken, Hij zal je status verheffen en je kronen aan Zijn Zij.

Laat je vanaf nu niet meer gijzelen door angst maar laat jij je bevrijden door hoop. Op dit moment staan er in sha Allah hele mooie dingen voor jou te gebeuren, jij ziet ze misschien niet maar Allah ziet ze wel. Al Hamdulilah. Make the rest of your life the best of your life!

Add Comment