De persoon die je bent heeft invloed op alle zaken

De persoon die je bent heeft invloed op alle zaken

Hoe komt het dat sommige personen alleen maar goede dingen aantrekken en hoe komt het dat sommige personen alleen maar slechte dingen aantrekken. Het is geen mysterie, alles wat op je pad komt is je voorgeschreven maar de energie die jij uitstraalt heeft invloed op velen dingen. Als je altijd boos kijkt, uitstraalt dat je nergens zin in hebt of er vanuit gaat dat alles mislukt dan geef je Allah indirect een signaal af dat je niet volledig op Hem vertrouwt en dat je ondankbaar bent. Alles lijkt dan voor jou erger te worden.

De weg die Allah jou heeft gewezen is duidelijk, deze weg is niet altijd recht en heeft weleens obstakels maar leid wel naar een mooie bestemming, wees daarom dankbaar en blijf positief.

Allah subhanahu wa ta’ala zegt:

“Voorwaar, Wij wezen hem de Weg: wordt hij dankbaar of wordt hij ondankbaar?”

(Soerat al-Insaan: vers 3)

Luister goed: Glimlach meer, wees oprecht dankbaar want je situatie kan altijd erger. Wanneer je negatieve gedachtes vervangt door positieve gedachtes zoals hoop, zelfvertrouwen, geduld en dankbaarheid dan geef je Allah indirect een signaal af dat je op Hem vertrouwt waardoor je obstakels op je pad in sha Allah worden verwijderd. Mensen voelen dan een positieve energie wanneer ze in je buurt zijn, deuren die gesloten waren gaan in sha Allah voor je open en Allah zal je verder uit de duisternis leiden met een Licht die het pad naar je dromen zal verlichten.

Denk niet dat het een fabeltje is dat je energie geen invloed heeft op de zaken die je graag wilt. Je gedachten creëren gevoelens, je gevoelens creëren actie en je acties creëren resultaten. Allah is met je. Make the rest of your life the best of your life!

8-CD0369-C-B84-D-4099-AFDA-5-A283-FE36-CD4

Add Comment