De meest waardevolle baan ter wereld is moeder zijn

15181451_610039932516042_7676736360267917721_n

★★★ De meest waardevolle baan ter wereld is moeder zijn. Moeders zijn een voorbeeld van kracht en liefde. Deze kracht en liefde komt voort uit de Barmhartigheid van Allah. De kinderen zullen altijd eeuwig verbonden zijn met de liefde van hun moeder.
Want zij is het licht in hun donkere dagen, zij is de glimlach die zij voor het eerst zagen.

Wees goed en dankbaar voor je ouders, de reden waarom jij dit leest is omdat de Barmhartigheid van Allah jou omringd. Als teken dat moeders liefde echte liefde is.

Allah subhanahu wa ta’ala zegt:

“En Wij bevolen de mens (goedheid)jegens zijn ouders. Zijn moeder droeg hem in zwakheid op zwakheid, en het zogen van hem duurde twee jaren. Wees daarom Mij dankbaar en jouw ouders. Tot Mij is de terugkeer.”

(Soerat al-Loeqmaan: 14)

Luister goed: Of je moeder er nog is of teruggekeerd is naar haar Schepper, jullie band is eeuwig verbonden. Smeek genade en barmhartigheid voor je moeder, smeek liefde en rust voor je moeder. De beproeving die je momenteel met haar meemaakt of met haar hebt meegemaakt is slechts een test om jou te testen of je de echte waarde van geduld en liefde kent.

Die dag toen jij als een hulpeloze baby in haar armen lag smeekte zij Allah om jou op het rechte pad te leiden en jou in het Hiernamaals met haar te herenigen. Allah is met jullie. Make the rest of your life the best of your life!

Add Comment