De beste manier om wraak te nemen is gigantisch succes

6

★★★ De beste manier om wraak te nemen is gigantisch succes. Laat de mensen maar haten, laat de mensen maar praten. Laat ze maar hun afgunst tonen tot ze erbij neervallen want laat ik je het volgende zeggen: Jij bent degene die UITEINDELIJK gaat winnen.

Bijna alles succesvolle mensen hebben te maken gehad met tegenwerkende krachten, ze werden uitgelachen, er werd geprobeerd om ze klein te houden, ze werden ontslagen en genegeerd maar UITEINDELIJK staan of stonden zij aan de top.

Allah subhanhu wa ta’ala zegt:

“Wanneer Allah jullie helpt is er geen overwinnaar over jullie. En indien Hij jullie in de steek laat, wie is degene die jullie daarna nog kan helpen? En laat daarom de gelovigen op Allah vertrouwen.”

(Soerat Aali Imraan: 160)

Luister goed: Zij zien niet wat jij ziet, zij zien niet wat Allah in jou ziet. Jij BEZIT een kracht die jou oplaad wanneer het even tegenzit, jij BEZIT een kracht wanneer het leven jou keihard tegen de vlakte slaat weer op doet staan. Ik vertel jou dit niet omdat ik jou een stukje hoop wil geven, ik vertel jou dit omdat het de waarheid is. Ze kunnen jou alles afnemen maar 1 ding kunnen ze niet van jou afnemen en dat is jouw band met Allah. Het wordt tijd beste vriend om op te staan, het wordt tijd om jouw ware ik te laten zien. Dit is het moment, niet morgen en niet volgende week maar nu wanneer jij dit leest. Vandaag is het begin van het einde van jouw problemen, vandaag is het begin van In sha Allah een mooie toekomst. Make the rest of your life the best of your life!

Add Comment