Dat jij je prins nog niet hebt wil niet zeggen dat jij geen prinses bent?

D

★★★ Dat jij je prins nog niet hebt wil niet zeggen dat jij geen prinses bent? Het kan zijn dat je het gevoel hebt dat je voor altijd alleen achter zult blijven, telkens als er iemand op je pad komt blijkt degene totaal anders te zijn of verdwijnt degene met de horizon. Je ziet om je heen de mensen settelen en jij staat erbij en kijkt ernaar.

Als eerste moet je weten dat Allah Degene is die bepaalde figuren van jouw pad heeft gehaald om zodoende jou te beschermen tegen ellende en verdriet. In eerste instantie heb jij velen vragen en weinig antwoorden. Je smeekt Allah om die persoon weer in je leven te brengen maar wat jij op dat moment wellicht niet weet is dat Allah al in de toekomst ziet dat die ene persoon die van je pad is gehaald later het kwaad in je leven zou brengen.

Allah subhanahu wa ta’ala zegt:

“En de mens smeekt om het kwade, net zoals hij om het goede smeekt. En de mens is haastig (van aard)“. (Soerah Al-Isra 17:11)

Luister goed: Wees niet gehaast, Allah weet het beste voor je. Jij bent een prinses die beschermd wordt door haar Heer. Jij bent een diamant die schitterend in de zon. Jij bent ma’sa’Allah, jij bent geweldig en Allah heeft voor jou in sha Allah al een prins op je pad gestuurd die momenteel een reis maakt met velen obstakels om straks onder Zijn toezicht je hand te komen vragen.

Kijk niet naar andere, luister niet naar personen die je vragen stellen waarom je nog alleen bent noch accepteer de negatieve gedachtes dat je te oud bent of dat niemand je wil. Allah is met je. Make the rest of your life the best of your life!

Add Comment