Blijf een tijdje onder de radar

Blijf een tijdje onder de radar

Als jij bezig bent om een come back te maken of als jij bezig bent om een nieuwe hoofdstuk aan je leven toe te voegen dan is het beste om een tijdje onder de radar te blijven en dit is waarom. Onder de radar voor enkele maanden of langer zal ervoor zorgen dat je meer focus op je doelen hebt en minder last hebt van haters. Werk hard achter de schermen en vertel nooit je volgende stap. Er zijn velen personen die jou graag zien mislukken, er zijn velen personen die allerlei redenen klaar hebben staan waarom je beter niet voor je doelen kunt gaan. Velen van hun staan dichterbij jou dan je denkt.

Sommige personen zijn gehaast om uit enthousiasme alles en iedereen te vertellen waar ze mee bezig zijn, ze gooien hun eigen glazen in en vragen zich af hoe dat mogelijk is.

Allah subhanahu wa ta’ala zegt:

“En de mens smeekt om het kwade, net zoals hij om het goede smeekt. En de mens is haastig (van aard)“.

(Soerah Al-Isra 17:11)

Luister goed: Jij wilt in sha Allah je doelen halen, deze kun je alleen halen als je op Allah vertrouwt en je niet laat afleiden door de influisteringen van de shaytan. De shaytan kan allerlei mensen om je heen influisteren om jou op andere gedachten te brengen. Zelfs als jij daar niet naar luistert kunnen er dingen mislukken omdat men graag ziet dat je faalt. Maar wees niet bang, zelfs als je faalt zal je alleen falen met de Wil van Allah en zal het een onderdeel zijn van je beproeving. Dat je faalt wil niet zeggen dat het je niet meer gaat lukken, Allah test je slechts op je geduld en op je vertrouwen.

Uiteraard kan je altijd om de mensen die je wel vertrouwt en waar het goed bij voelt altijd alles vertellen of om advies vragen. Maar volg je hart en gebruik je hersenen. Jij weet het beste wat goed voor je is. Allah is met je. Make the rest of your life the best of your life!

 

IMG-8700