Bidden zal je rust geven

Bidden zal je rust geven

Wanneer je bid weet dan dat je voor Allah staat. Je staat voor Hem, je buigt voor Hem en je knielt voor Hem. Allah heeft je gebed niet nodig maar jij hebt middels het gebed Allah nodig. Telkens als jij bid dan luistert Allah naar je gebed. Een gebed duurt ongeveer 5 minuten, 5 keer per dag is ongeveer 25 minuten, Een dag heeft 24 uur , wat zijn dan die 25 minuten van 24 uur

Het gebed is er niet om het je moeilijk te maken, maar het gebed is er om het je gemakkelijker te maken. Telkens als je bid krijg je beloningen, worden wat van je zonden kwijtgescholden en kan je Allah alles vragen wat je wilt.

Allah subhanahu wa ta’ala zegt:

“Waak over de gebeden en (in het bijzonder) over het middelste gebed. En sta in gehoorzaamheid voor Allah.”

(Soerat al-Baqarah: vers 238)

Luister goed: Stel dat de manager waar je eventueel werkt tegen je zegt: Elke keer als jij bij mij om 08:00 op kantoor meld dan krijg je van mij 1000 euro bonus. Zou je dan op tijd komen? Ik denk dat je er al om 07:00 op de stoep staat. Nou Allah schenkt jou meer dan die 1000 euro bonus. Hij zal wegen voor je openen waar je niet verwacht, Hij zal je dromen waar maken waar je altijd op hebt gehoopt.

Als jij niet kan bidden hoef jij je niet te schamen, stuur een email naar bidden@islamcoaching.com en ontvang een simpele stappenplan met tekst en plaatjes. Al meer dan 5000 mensen hebben al een ontvangen waaronder bekeerlingen, jongeren en ouderen. Allah is met je. Make the rest of your life the best of your life!

pray

Add Comment