Betere tijden komen er aan

Betere tijden komen er aan

Er is in sha Allah iets groots naar jou onderweg, datgene wat jij zoekt dat zoekt jou ook en het is dichterbij dan je denkt. Geloof dat je het krijgt, wees geduldig want niets komt te snel en niets komt te laat. Alle puzzelstukken vallen straks op hun plek, wanneer Allah iets voor jou heeft bestemd dan komt het gehele universum bijeen om datgene wat voor jou bestemd is te bewerkstelligen.

Al het goede wat je ooit hebt gedaan zal worden beloond, de beloningen worden op het juiste moment en op de juiste plek aan je uitgedeeld. De beloningen worden voor je verborgen gehouden tot dat ene moment is aangebroken.

Allah subhanahu wa ta’ala zegt:

“En geen ziel weet welke verkoeling van de ogen voor hen verborgen wordt gehouden, als beloning voor wat zij plachten te doen.”
(Soerat as-Sadjdah:17)

Luister goed: Betere tijden komen in sha Allah voor je aan, miljoenen mensen kunnen voor je getuigen dat ze aan de afgrond stonden en dat hun leven positief is veranderd. Sommige hadden exact dezelfde situatie als jou en andere hadden het velen malen erger maar toch is alles goed afgelopen. Hadden ze geluk? Nee, soms brengt Allah jou in een situatie zodat je beseft dat je alleen van Hem afhankelijk bent, soms brengt Allah jou in een situatie om een bepaalde zaak voor je op te lossen.

Stop met piekeren, stop met uit te zoeken hoe je hele leven weer op orde komt maar heb vertrouwen in je Schepper die je gehele situatie onder controle heeft. Allah is met je. Make the rest of your life the best of your life!

 

IMG-7919

Add Comment