Beter een klap van de waarheid dan een kus door een leugen

4

★★★ Beter een klap van de waarheid dan een kus door een leugen. De grootste lafaard is de man die het hart van een vrouw laat ontwaken zonder de intentie om van haar te houden. Dit soort wordt elke maandag en elke woensdag in de ochtend opgehaald door de vuilniswagen. We noemen het rotzooi.

Het slechte nieuws is dat jij je energie in een leugen hebt gestoken en het goede nieuws is dat Allah al een vergeldingsplan klaar heeft staan om degene aan te pakken.

Allah subhanahu wa ta’ala zegt:

“En wie met een slechte daad komt; zij die slechte daden verrichten worden dan slechts vergolden vanwege datgene wat zij deden.” (Soerat al-Qasas: 84)

Luister goed: Je bent géén man als je een vrouw aan het lijntje gaat houden. Je bent géén man als je een vrouw het bed in probeert te praten. Je bent géén man als je leugens verzint zodat zij de waarheid niet gaat ontdekken. Je bent pas een man als je de weg naar haar ouders gaat vinden.

Voor de vrouwen die gekwetst zijn: Wraak is niet nodig, degene die jou bedriegt zal vergolden worden. Als je geluk hebt, laat Allah jou dit zien. De tranen en woede zijn het niet waard want Allah heeft jou zojuist gered door je de waarheid te tonen. Allah zal jou belonen met iets beters. Make the rest of your life the best of your life!

Add Comment