Ambassadeurs

Islam Coaching heeft ook een Ambassadeur programma. Ambassadeurs zijn mensen die geïnspireerd zijn om samen met een team van andere Ambassadeurs Islam Coaching op de wereldkaart te brengen. Jij dus! Mensen die zich op het allerhoogste niveau willen ontwikkelen en hier deel van willen uitmaken. Mensen die het gevoel hebben om deze wereld te willen delen en anderen deelgenoot te maken van hun eigen ontwikkeling. Keep Growing and Sharing! Wees een leider. Mocht je geïnteresseerd zijn, stuur ons dan een mail via info@islamcoaching.com.

Groei mee en jij zult In shaa Allah zien dat er waanzinnige dingen kunnen gebeuren! De visie is om mensen te onderwijzen om vanuit passie en talenten, ”een betere lifestyle te leven” en succesvol samen te leven en te werken en dit te delen. Dit willen we dus samen met een groep gelijkgestemde mensen bereiken. Voor onszelf, maar vooral ook om het door te geven aan al die mensen die in deze tijd dit verdienen. Als ambassadeur kun je het Islam & Coaching team ondersteunen op verschillende vlakken, Hier zal ik binnenkort meer informatie over naar je toe sturen. Hieronder nog even in het kort wat ambassadeurs zijn en alvast een kleine voorproefje wat je kunt verwachten.

“Ambassadeurs” zijn leiders:

Ambassadeurs zijn mensen die geïnspireerd zijn om samen met een team van andere Ambassadeurs Islam & Coaching te promoten. Jij dus. Mensen die zich op het allerhoogste niveau willen ontwikkelen en hier deel van willen uitmaken. Mensen ook die het gevoel hebben om in deze wereld te willen delen en anderen deelgenoot maken van hun eigen ontwikkeling. Pay it Forward! Wees een leider. Hoe registreer ik me en is dit wel iets voor mij? Om deel te nemen aan het Ambassadeurs Team is gemakkelijk. Als je onder de indruk bent van de Islam Coaching en de inspirerende teksten van Cherif Hamdine hebt gelezen dan ben je er klaar voor om een Ambassadeur van het team te worden. Na je aanmelding krijg je de kans om deel te nemen aan een uitgebreide trainingsprogramma.

Hierbij krijg je je eigen affiliatie link waarbij je 20% commissie* verdient over door jouw verkochte tickets van onze evenementen.

Krijg je een intensieve “Ambassadeurs-training” over succesvol promoten & Coachen.

Krijg je een E-boek met alle tips hoe evenementen te promoten.

Heb je toegang tot Ambassadeurs-Evenementen als teambuilding.

Word je uitgenodigd voor exclusieve online webinars.

Kun je prijzen winnen als beste ambassadeur/promotor.

Krijg je alle informatie over het evenement als eerste.

* 20% commissie over de Netto verkoopprijs van een ticket. Dat houdt in over de ticket prijs minus de daarin opgenomen 21% btw. Bovenal staat dat je je kunt vinden in de onderstaande ethische code van het Ambassadeurs Team.

Ik ben oprecht ten opzichte van het Islam Coaching Programma en haar deelnemers/Cliënten

Ik bouw goodwill en vertrouwen op onder de deelnemers/Cliënten

Ik ben er verantwoordelijk voor een vervolg te geven aan mijn gasten

Ik houd mij aan de ethische normen en waarden van het leven

Ik kom zoveel mogelijk naar de toekomstige evenementen om gasten mee te nemen en om samen te groeien

Ik zal samenwerken en delen met de overige teamleden

 

Succes en bedenk: ”Keep growing, sharing and be unstoppable.”

Add Comment