Als je iets heel graag wilt dan vind je een weg, als je iets niet graag wilt dan vind je een excuus

15170821_611211135732255_4366660095206271798_n

★★★ Als je iets heel graag wilt dan vind je een weg, als je iets niet graag wilt dan vind je een excuus. Alles wat jij wilt ligt voor het grijpen, het enige wat er tussen jou en datgene ligt zijn allerlei excuses. Het maakt niet uit welke middelen jij momenteel bezit of in wat voor toestand jij je momenteel verkeerd, het is allemaal mogelijk.

De reden waarom jij nog geen uitweg vind is omdat jij hoort dat het onmogelijk is of een aantal keren hebt gefaald. Maar dat wil nog niet zeggen dat je niet datgene kunt krijgen wat je wilt?

Allah subhanahu wa ta’ala zegt:

“…En wie Allah vreest, die zal Hij een uitweg geven. En Hij voorziet hem van waar hij het niet verwacht, en (voor) wie op Allah vertrouwt, is Hij voldoende…”

(Soerat at-Talaaq: 2-3)

Luister goed: Genoeg is genoeg, je hebt veel meegemaakt en je zult nog veel meemaken. De tijd is gekomen om jouw beloningen op te halen, de tijd is gekomen om je hele leven positief te veranderen. Stop met allerlei excuses die bij Allah geen waarde hebben. Als je twijfelt of iets wel of niet mogelijk is dan twijfel je indirect aan Allah. Want Hij is namelijk tot alles in staat.
Vandaag heb je misschien niets maar morgen kun je alles hebben. Allah is met je. Make the rest of your life the best of your life!

Add Comment