Als je het besef hebt dat je beter verdiend is laten gaan de beste keuze die je ooit kunt maken

XX

Als je het besef hebt dat je beter verdiend is laten gaan de beste keuze die je ooit kunt maken. Jij bent ma’sa’Allah, jij bent geweldig en jij verdiend het beste. Alle onrecht die jou is aangedaan zal door Allah gecompenseerd worden met iets beters.

Het kan zijn dat je momenteel verdriet hebt van een persoon of van een situatie. Het kan zijn dat je momenteel velen vragen hebt en weinig antwoorden. Misschien vind je het momenteel moeilijk om geduldig te zijn maar laat ik je het volgende zeggen: Allah is jou niet vergeten.

Allah subhanahu wa ta’ala zegt:

“Waarlijk, wie (Allah) vreest en geduldig is: Allah zal de beloning van de weldoeners zeker niet verloren laten gaan.”

(Soerat Yoesoef: 90)

Luister goed: Het heeft geen zin om wraak te nemen want Allah kan degene die jou onrecht heeft aangedaan vergelden met een beproeving qua impact op het moment dat degene het niet verwacht. Het heeft geen zin om verdrietig en depressief te zijn want Allah haalt nooit iets bij je weg zonder het te vervangen door iets beters.

Er staan in sha Allah mooie dingen voor jou te gebeuren. Over een aantal jaar kijk je in sha Allah terug naar vandaag en zul je Allah danken en beseffen dat al die pijn en verdriet het niet waard waren. Allah geeft je niet alles wat je wilt maar Hij geeft je wel alles wat je nodig hebt. Jij hebt liefde nodig, jij hebt vreugde nodig en jij hebt een sterke band met je Schepper nodig. Allah is met je. Make the rest of your life the best of your life!

Add Comment