Als je haar niet respecteert dan verdien je haar niet

11822386 435410319979005 6971222680608893230 n

Als je haar niet respecteert dan verdien je haar niet. Beste man: Het is heel simpel, wil je haar niet trouwen dan moet je afstand van haar nemen. Stop met het misbruiken van haar gevoelens, stop met het misbruiken van haar aandacht en stop met het misbruiken van andermans toekomstige vrouw. Dat ze niet de gepaste kleding draagt wil nog niet zeggen dat ze haar kuisheid aan jouw cadeau geeft? Dat ze fouten heeft gemaakt wil nog niet zeggen dat Allah haar niet heeft vergeven? Allah subhanahu wa ta’ala zegt:

“Allah wil jullie duidelijkheid verschaffen en jullie leiden op de wijze van degenen die jullie vooraf gingen en jullie berouw aanvaarden,en Allah is Alwetend, Alwijs. En Allah wil jullie berouw aanvaarden terwijl degenen die hun begeerten volgen (willen) dat jullie je geweldig ( van de Waarheid) afwenden.” (Soerah An-Nissa:26-27)

Luister goed: Jij als man zijnde dient te begrijpen dat het niet prettig is dat er iemand aan jouw zusje komt, jij als man zijnde dient te begrijpen dat je elke keer als je een meid verdriet aan doet dat Allah haar tranen tellen telt en jou vergeld, jij als man zijnde dient elke vrouw te respecteren zoals de Profeet Mohammed vrede zij met hem alle vrouwen respecteerde. Allah is watching you.

Add Comment