Allah kan alles herstellen

Allah kan alles herstellen

Heb je een gebroken hart? Ben je je baan kwijtgeraakt? Zit je ergens mee? Allah kan alles weer herstellen. Alles wat jij hebt verloren kan Allah weer doen herstellen, doen vervangen of compenseren met iets waar je gelukkig van gaat worden. Het is het niet waard om jezelf ziek te maken door verdriet, stress en wanhoop. Elke dag is Allah bezig om natuur, het dierenrijk, de wereld van de djinns en de wereld van de mensen te voorzien.

Wanneer er bepaalde dingen ons overkomen wil dat niet zeggen dat het voor altijd is, Allah voorziet ons op het moment dat we het niet verwachten.

Allah subhanahu wa ta’ala zegt:

“En wie Allah vreest, die zal Hij een uitweg geven. En Hij voorziet hem van waar hij het niet verwacht. En (voor) wie op Allah vertrouwt, is Hij voldoende. Zeker, Allah voert Zijn zaak uit.” (Soerat at-Talaaq: 2-3)

Luister goed: Hoeveel vertrouwen heb jij in Allah? Hoeveel heb jij eerder verloren en is het in beter vorm weer op je pad teruggekomen of is het vervangen door iets beters? Als je de gunsten van Allah zou willen tellen dan zal je in de war raken omdat het te veel is. Heb vertrouwen in Allah, Hij Die jou sinds je geboren bent heeft voorzien en Hij Die jou tot je weer naar Hem terugkeert blijft voorzien.

Het wordt tijd dat je stopt met stressen en jezelf aan Allah gaat overgeven. Dat doe je door je volste vertrouwen in Allah te leggen, Hem te danken en door te gaan met je leven, Allah is met je. Make the rest of your life the best of your life!

 

95251765-1389890214531006-5548758482670321664-n

Add Comment