Allah is nooit te druk om naar jou te luisteren

A

★★★ Allah is nooit te druk om naar jou te luisteren, wees ook niet te druk om tegen Hem te spreken. Het maakt niet uit wie jij bent of hoe jouw verleden eruit ziet. Het maakt niet uit hoeveel fouten je hebt gemaakt of in wat voor situatie jij je momenteel bevind. Allah heeft tijd voor je.

Jij bent geen slecht mens,schaam je niet om Allah aan te roepen in gebed en in dua (smeekbeden). Het kan zijn dat jij je een hypocriet voelt of een schijnheilige omdat je zoveel fouten hebt gemaakt en iets tegen je zegt je dat je het niet verdiend om door Allah beantwoord te worden maar dat is niet waar. Allah wil juist WEL dat jij Hem aanroept zodat Hij je kan beantwoorden.

Allah subhanahu wa ta’ala zegt:

“En jullie Heer zei: ,,Roept Mij aan, Ik zal jullie verhoren.”
(Soerat Ghaafir:60)

Luister goed: Allah weet exact al wat je gaat vragen maar TOCH gaat Hij geduldig naar je luisteren. Momenteel kan het zo zijn dat jij geen idee hebt hoe jouw leven weer op orde komt. Maar wat jij NIET weet is dat Allah al een oplossing voor jou klaar heeft staan. Het enige wat Hij van jou wil is dat jij je band met Hem weer oppakt want jij hebt Hem altijd nodig. Allah is jou Vriend. Hij is Degene die er altijd voor jou is terwijl andere je verlaten. Hij is Degene die jou vergeeft terwijl andere wraak op je willen nemen. Hij is Degene die jou geeft terwijl andere alleen aan hunzelf denken. Al Hamdoelilah, La Ilaha Ila Allah wa Allah ou Akbar. Allah is met je. Roep Hem dus aan. Make the rest of your life the best of your life!

 

Add Comment