Allah is je Beste Gezelschap

Allah is je Beste Gezelschap

Het kan zijn dat je je misschien wat eenzaam voel, misschien heb je een partner die er niet voor je is, misschien ben je opzoek naar een partner maar kun je er niet een vinden en misschien heb je geen vrienden/vriendinnen of familie die er voor je is. Tegen jou wil ik je het volgende zeggen: Wees niet verdrietig, Allah is voldoende als Gezelschap voor jou. Al je eenzame en verdrietige momenten gaan gecompenseerd worden. Jij hebt Allah en Hij is er voor je. Je moet daarom je band met Hem versterken en weet dat Hij in staat is om al je zonden te vergeven. Jij bent geen slecht mens, fouten maken we allemaal en Allah weet dat.

Allah is een Vriend van jou, Hij is er voor je terwijl iedereen jou verlaat, Hij luistert geduldig naar je smeekbeden terwijl Hij al weet wat je gaat vragen en Hij heeft een oplossing voor al je problemen al voor dat deze zijn gestart.

Allah subhanahu wa ta’ala zegt:

Allah is voldoende als Vriend en Allah is toereikend als Helper.”

(Surah 4 vers 45 )

Luister goed: Je eenzame momenten worden op een dag in sha Allah gecompenseerd. Niemand heeft gezegd dat je voor altijd alleen gaat blijven, niemand heeft gezegd dat je geen mooie tijden meer gaat meemaken. Deze periode die je nu meemaakt is er voor even ook al lijkt het voor jou lang te duren. Alles kent haar plek en haar moment. Achter de schermen gebeuren er allemaal dingen, dingen die je hart tevreden zullen stellen. Allah houd van je en daarom moet je geduldig zijn want alleen dan zal je hier door heen komen.

Wees niet verdrietig maar wees verheugd, terwijl je dit leest weet Allah wat je voelt, Hij kent het aantal tranen die jij laat vloeien, Hij kent wat je hart koestert. Alles komt in sha Allah goed. Denk niet dat het toeval is dat je dit leest, Allah heeft dit voor jou gewild. Make the rest of your life the best of your life!

 

IMG-7419