Aan het einde komt alles goed en als het niet goed komt dan is het nog niet het einde

14568253_598550756998293_6919631928943794710_n

★★★ Aan het einde komt alles goed en als het niet goed komt dan is het nog niet het einde. Jouw huidige situatie bepaald niet jouw toekomst, het is slechts een periode waar jij doorheen moet. Jouw grootste probleem is dat je geen idee hebt hoe het goed moet komen maar hoe het goed gaat komen gaat jou niks aan!

De Barmhartigheid van Allah zorgt ervoor dat het onmogelijke omgezet kan worden in het mogelijke, het zorgt ervoor daar waar wanhoop was weer hoop gaat komen.

Allah subhanahu wa ta’ala zegt:

“Wat Allah de mensen aan Barmhartigheid schenkt kan door niemand tegengehouden worden, en wat door Hem tegengehouden wordt kan buiten Hem door niemand gegeven worden. En Hij is de Almachtige, de Alwijze. “

(Soerat Faatir: 2)

Luister goed: Miljoenen mensen hebben in dezelfde situatie als jou gezeten, sommige daarvan hadden het erger maar UITEINDELIJK is hun leven weer gaan lopen. Allah creëert situaties van situaties en alleen Hij weet wat er in de toekomst ligt. Als jij door deze periode heen wilt dan moet je tegen jezelf zeggen: Ik kan dit aan, ik heb alle vertrouwen dat Allah mijn zaken op orde gaat zetten.

Hoeveel periodes heb jij in het verleden gehad waarvan je dacht dat het nooit meer goed zou komen? Je ben er UITEINDELIJK doorheen gekomen en nu gaat het jou weer lukken! Allah is met je. Make the rest of your life the best of your life!

Add Comment