Aan het einde komt alles goed en als het niet goed komt dan is het nog niet het einde

15578781_625043301015705_2751458124326876111_n

★★★ Aan het einde komt alles goed en als het niet goed komt dan is het nog niet het einde. Allah creëert situaties van situaties. Voor elke situatie die Hij creëert zit er ergens een Wijsheid achter. Wanneer jij of andere personen een keuze maken dan kan Hij van die keuze een situatie creëren om een zaak te voltooien.

De oplossing voor jouw situatie hangt af van hoeveel jij op Allah vertrouwt want Hij voorziet jou dan op het moment dat jij het niet verwacht.

Allah subhanahu wa ta’ala zegt:

“En wie Allah vreest, die zal Hij een uitweg geven. En Hij voorziet hem van waar hij het niet verwacht. En (voor) wie op Allah vertrouwt, is Hij voldoende. Zeker, Allah voert Zijn zaak uit.”
(Soerat at-Talaaq: 2-3)

Luister goed: Je mag misschien wel bepaalde zaken of personen in je leven hebben verloren maar het is nog NIET over. Allah is in staat om datgene wat je verloren hebt terug te brengen, te vervangen of te compenseren. Alle punten zijn in JOUW voordeel maar de keuze is aan Allah. Blijf niet hangen in een bepaalde periode want gisteren is voorbij en morgen is nog niet gekomen.

Wat jij moet doen is je gaan afvragen of het helpt om jezelf allerlei vragen te stellen die geen toegevoegde waarde in jouw leven hebben. Allah wil NIET dat jij verdrietig bent, Allah wil NIET dat jij je ellendig voelt en Allah wil NIET dat jij blijft hangen in een negatieve periode. De enige manier om weer gelukkig te worden is je te focussen op het positieve door vertrouwen te hebben en geduldig te zijn. Allah is met je. Make the rest of your life the best of your life!

Add Comment