Geloof in jezelf, ook al wanneer niemand in jou gelooft

tiger-with-cub-4k-1546279510

Geloof in jezelf, ook al wanneer niemand in jou gelooft.

De grootste schatten ter wereld zijn niet de oliebronnen van de Emiraten noch zijn het de diamantenmijnen van Zuid Afrika, de grootste schatten ter wereld zijn de begraafplaatsen, want op de begraafplaatsen liggen schrijvers begraven die nog nooit een boek hebben geschreven, artsen die nog nooit iemand hebben genezen, ondernemers die nog nooit een bedrijf hebben kunnen opzetten, talenten die nog nooit van hen talent gebruik hebben kunnen maken.

Waarom twijfel je aan jezelf? Waarom ben je onzeker of je wel of niet je dromen waar kunt maken? Vertrouw je op Allah dan is alles voor jou mogelijk want wanneer Allah met je is dan kan niets tegen je zijn.

Allah subhanahu wa ta’ala zegt:

“Vertrouw dan op Allah. Waarlijk! Allah houdt van degenen die (op Hem) vertrouwen.” (Soerat Aali Imraan: 159).

Luister goed: De reden waarom Allah van degenen houdt die op Hem vertrouwen is omdat je dan erkend dat alle macht en kracht bij Hem ligt. Wanneer je op Allah vertrouwt dan kun je alles bereiken ongeacht je situatie. Jij kunt in sha Allah nog zoveel doen, vandaag heb je niets en morgen heb je in sha Allah alles. Laat je niet tegenhouden door de mening noch de slechte ervaring van een ander.

Wat jij moet doen is een dua (smeekbeden) doen en Allah vragen om je te versterken. De dua kan je in je eigen woorden en in elke taal doen. Vraag Hem om je sterk te houden en doe je ding zonder angst en twijfel. Allah is met je. Make the rest of your life the best of your life!

Add Comment